فروشگاه گانودرم از سال ۱۳۹۵ در زمینه ی پرورش قارچ گانودرما در ایران فعالیت می کند. ما عضوی از خانواده قارچ شناسی ایران هستیم و همواره برای تامین نیاز کاربران و آشنایی هر چه بیشتر جامعه ایرانی با این نوع محصولات و پی بردن به ارزش های غذایی آن ها می کوشیم. از زمان شروع فعالیت در سال ۱۳۹۵ ارتباط مستقیم با مصرف کنندگان گانودرما سبب شده تا بر نیاز و سلیقه مشتریان خود آگاهی کامل داشته باشیم و این امر تضمین کننده کارنامه موفق ما در تامین نیاز داخلی در تجارت امروز است.

حال برخلاف سال های گذشته که به دلیل فراهم نبودن شرایط، بستر همکاری با علاقه مندان به پرورش قارچ گانودرما هیچگاه شکل نگرفت. اکنون مجموعه گانودرم وارد مرحله تازه ای شده است. مجموعه گانودرم با هدف ارزآوری و اشتغال زایی برای ایران عزیز تصمیم بر توصیه فعالیت خود در زمینه صادرات دارد. فلذا آماده همکاری با علاقه مندان هستیم.

 درحال حاضر امکان همکاری با علاقه مندان وجود ندارد 

همکاری در تولید و پرورش گانودرما

خدمات ما برای محقق شدن این هدف:

  • فروش بذر باکیفیت گانودرما 
  • فروش کمپوست گانودرما قرمز
  • آموزش رایگان پرورش قارچ گانودرما (از صفر تا صد)
  • مشاوره تولید گانودرما (رایگان) 
  • خرید تضمینی قارچ گانودرما

شرایط خرید تضمینی قارچ گانودرما

با توجه به اینکه محصول تولیدی با هدف صادرات از شما خریداری میشه لازم است تا استاندارد های کیفی لازم را داشته باشد. فلذا پس از اینکه شما پرورش گانودرما را به اتمام میرسانید، لازم است محصول را برای ما ارسال کنید. ما محصول را برای کنترل کیفی به آزمایشگاه ارسال می کنیم. طبیعتا ادامه همکاری منوط به قبولی محصول در آزمایش غذایی خواهد بود. لازم است تا محصول نهایی در تست های زیر در محدوده مجاز باشد:

  • ویژگی های فیزیک و شیمی (رطوبت، خاکستر، مواد خارجی و..)
  • میکروبی (کپک، اشرشیاکلی، انتروکوکوس، تخم انگل)
  • فلزات سنگین
  • مایکوتوکسین ها

اگر گانودرما در شرایط سالن استاندارد تولید شود، آموزش پرورش گانودرما مسلط باشید و طبق مشاوره گانودرما عمل نمایید مطمئنا از نظر آزمایش ها مشکلی نخواهید داشت.

مراحل پرورش قارچ گانودرما

مراحل پرورش قارچ گانودرما – منبع عکس: دیتا قارچ

 

مراحل پرورش گانودرما:

  1. استریل کردن بستر (۱۲۱ درجه سانتی گراد، فشار ۱۵ پوند به مدت ۶۰-۹۰ دقیقه در اتوکلاو)
  2. بذر ریزی در اتاق تاریک (۲۸-۳۰ درجه سانتیگراد، ۲۵-۳۵ روز)
  3. کیسه ها را باز کنید و به سالن پرورش گانودرما (۲۸-۳۵ درجه سانتیگراد، ۸۰-۸۵٪ RH، نور، تهویه متقابل) انتقال دهید.
  4. شروع پین دهی کمپوست گانودرما  (۱۰-۱۵ روز پس از باز شدن)
  5. رشد و بلوغ ( به رنگ قرمز مایل به قهوه ای، ۱۵-۲۰ روز)
  6. برداشت (زمانی که رنگ سفید لبه ی کلاهک قارچ ناپدید می شود)

 

رفرنس انگلیسی : https://patents.google.com/patent/US4472907A/en

برای مشاوره پرورش قارچ گانودرما و همکاری در فروش گانودرما فقط از طریق واتس اپ در ارتباط باشید

شماره واتس اپ: ۰۹۳۷۰۲۴۶۴۳۶

مراحل پرورش قارچ گانودرما لوسیدوم

بلوغ و برداشت قارچ
پین دهی کمپوست گانودرما
سفید شدن کمپوست گانودرما