• شما برای تهیه این غذای خوشمزه به قارچ خشک شیتاکه احتیاج دارید. قارچ های تازه عطر قارچ خشک را ندارد و آن طور که باید بافت جویدنی و ترد را به خود نمی گیرد. ( تهیه قارچ شیتاکه خشک )

    • آشپزی: چینی
    • مواد اولیع مناسب برای ۲ نفر
    • کالری: ۱۹۰ کیلوکالری

    مواد اولیه :

    • ۲ فنجان شیتاکه خشک (۵ عدد قارچ برای هر نفر)
    • آب جوش (برای خیساندن قارچ)
    • ¼ فنجان نشاسته ذرت
    • ۲ قاشق غذاخوری روغن سبک (مانند کانولا یا بادام زمینی) ، در صورت لزوم می توانید از مقدار بیشتر روغن استفاده نمایید 
    • سس کنجد

    مواد لازم برای تهیه سس کنجد:

    • ¼ فنجان سس سویا
    • ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
    • ۲ قاشق غذاخوری سرکه برنج
    • ۲ حبه سیر ، خرد شده
    • ۱ تکه زنجبیل۴ سانتی متری، چرخ کرده
    • ۲ قاشق چایخوری سس تند(اختیاری)
    • ۱ قاشق چایخوری روغن کنجد
    • ۱ قاشق چای خوری نشاسته ذرت

    برای تزئیین :

    • مقداری جعفری 
    • ۲ قاشق چایخوری دانه کنجد

    آموزش قارچ شیتاکه سرخ شده با سس کنجد :

    ابتدا قارچ های خشک شیتاکه را در یک لیوان آب جوش قرار دهید، تا به خوبی عمل آبرسانی انجام شود. من همیشه یک کاسه در بالای قارچ ها قرار می دهم. تا قارچ ها به خوبی درون آب غوطه ور نگه داشته شوند. حدود ۴۰ دقیقه صبر کنید تا به خوبی نرم شوند.

    روش خیساندن شیتاکه

    روش خیساندن قارچ شیتاکه خشک

     

    بعد از ۴۰ دقیقه قارچ ها را آبکش کنید. در صورت تمایل می توانید آب قارچ را در یخچال نگهداری کرده و به عنوان آن برای تهیه آش و سوپ استفاده کنید. اکنون آب اضافی قارچ ها را خارج کنید. برای اینکار  فقط کمی آنها را با دست فشار دهید. سپس قارچ را به برش های ضخیم، حدود۱ الی ۲ سانتی متری برش دهید.

    برش دادن قارچ شیتاکه

    نحوه برش دادن قارچ شیتاکه

    قارچ های برش داده شده را در نشاسته ذرت بریزید تا به طور یکنواخت پوشانده شوند.

    افزودن شیتاکه به نشاسته ذرت

    افزودن شیتاکه به نشاسته ذرت

    روغن را در ماهیتابه با حرارت متوسط ​ گرم کنید. قبل از افزودن قارچ مطمئن شوید روغن به خوبی داغ شده باشد. . قارچ های برش خورده شیتاکه را به روغن داغن اضافه کنید  تا از هر طرف کمی طلایی شوند.

    تفت دادن قارچ شیتاکه

    تفت دادن قارچ شیتاکه

    در ضمن سرخ کردن، سس را با افزودن همه مواد به یک قابلمه کوچک درست کنید. سس را حدود ۲ دقیقه بپزید تا شروع به غلیظ شدن کند. شیاتاکه های سرخ شده را به آن اضافه کنید. قارچ شیتاکه سرخ شده با سس کنجد آماده است. می توانید آن را همراه برنج یا به هر روشی که می خواهید سرو کنید.

    سس شیتاکه

    سس شیتاکه

    منبع 

    میانگین امتیازات ۳ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *