• سوپ مرغ و زنجبیل با قارچ شیتاکه:  این سوپ چینی بسیار سبک است و فقط از پختن مواد به مدت کمتر از نیم ساعت بدست میاد. این سوپ ترکیبی از زنجبیل، مرغ، قارچ شیتاکه خشک، سس سویا و کمی نمک و شکر است و به شدت توصیه می کنیم این سوپ را امتحان کنید.

    زمان کل
    ۴۵ دقیقه

    زمان پخت
    ۲۵ دقیقه

    زمان آماده سازی
    ۲۰ دقیقه

    مواد اولیه سوپ مرغ و زنجبیل با قارچ شیتاکه (۳-۴ نفر):

    • ۳۰ گرم شیتاکه خشک شده (در این دستور قارچ خشک شده به تازه ترجیح داده شده چراکه عطر بیشتری به سوپ میدهد)
    • ۳ فنجان آب جوش
    • ۴۵۰ گرم ران مرغ، ترجیحاً استخوانی، به تکه های بریده شده
    • ۱ قطعه ۳ سانتی زنجبیل تازه، پوست کنده و بسیار نازک برش داده شده
    • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
    • ۲ قاشق چایخوری شکر
    • نمک
    • نشاسته ذرت ۱ قاشق چایخوری

    ارزش غذایی (در هر وعده)

    • ۴۰۱ کالری
    • ۲۴ گرم چربی
    • ۹ گرم کربوهیدرات
    • ۴۱ گرم پروتئین

     

    سوپ مرغ و زنجبیل با قارچ شیتاکه

    سوپ مرغ و زنجبیل با قارچ شیتاکه

    دستور پخت:

    1. قارچ های خشک شیتاکه را به مدت ۲۰ دقیقه در آب داغ خیس کنید. از یک کاسه یا یک قابلمه کوچکتر برای نگهداری قارچ‌ها در آب استفاده کنید.
    2. در حالی که قارچ ها خیس می شوند، سویا، شکر، نمک و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. مطمئن شوید که توده های نشاسته ذرت وجود ندارد. مرغ و زنجبیل را به کاسه اضافه کنید و کنار بگذارید.
    3. وقتی قارچ ها نرم شدند، آن‌ها را از آب خارج کرده و نازک برش دهید. قارچ‌ها را به کاسه مرغ اضافه کنید. آب قارچ را از الک ریز عبور داده و در ظرف دیگری بریزید.
    4. مخلوط مرغ و قارچ و آب قارچ را در یک قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید در قابلمه را ببندید و به آرامی به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.

    میانگین امتیازات ۳ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *