• دستور تهیه سوپ نودل با شیتاکه و واکامه – زمان آماده سازی (۵۵′)

    مواد لازم برای ۴ نفر:

    • ۲ قاشق چایخوری چای ماچا
    • ۱ قاشق غذاخوری میسو سفید
    • ۴۰۰ گرم نودل
    • جلبک دریایی واکامه ۱۰ گرم
    • ۱۵ الی ۲۰ گرم شیتاکه خشک
    • ۳۰۰ گرم هویج
    • سرکه سیب
    • روغن کنجد
    • نمک دریا

    طرز تهیه سوپ نودل با شیتاکه و واکامه

    1. از شب قبل، شیتاکه را در یک ظرف آب و داخل یخچال قرار دهید تا خوب خیس بخورد.
    2. اجازه دهید جلبک دریایی به مدت ۱۰ دقیقه در کمی آب گرم خیس بخورد.
    3. یک قابلمه را با مقداری روغن کنجد روی آتش بگذارید.
    4. وقتی داغ شد هویج نگینی خرد شده و شیتاکه خرد شده را اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید، آب را اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد.
    5. چای ماچا را در ظرفی بریزید و کمی آبغوره داغ به آن اضافه کنید و  هم بزنید تا خوب حل شود.
    6. میسو (خمیر سویا) را به چای ماچا اضافه کنید. آن را رقیق کرده و آن را به آب همراه هویج و قارچ اضافه کنید.
    7. در قابلمه ای جداگانه رشته ها را روی حرارت ملایم با آب جوش فراوان و کمی نمک بپزید. بعد از دو سه دقیقه، آنها را در آبکش ریخته و زیر آب سرد می گذاریم.
    8. هنگام سرو نودل ها را در کاسه های جداگانه بچینید و آن را با آب میسو داغ همراه با سبزیجات بپوشانید.
    9. در نهایت جلبک دریایی را آبکش کرده و کمی خرد کنید و با چند قطره سرکه مزه دار کنید و روی رشته های نودل قرار دهید.

    برای سفارش واکامه – ماچا – میسو و قارچ شیتاکه با ما در ارتباط باشید.

    منبع: cuerpomente.com

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *