• کریسپی اسپرینگ رول با شیتاکه یک غذای لذیذ آسیایی ۱۰ دقیقه برای آماده سازی و ۱۵ دقیقه برای پخت زمان لازم است.

    مواد اولیه کریسپی اسپرینگ رول (۱۲-۱۴ قطعه):

    • ۴۰ گرم نودل شیشه‌ای خشک
    • ۱۲۰ گرم گوشت چرخ شده
    • ۳ ق چ سس سویا
    • ¼ ق چ فلفل سیاه
    • ½ ق چ فلفل سفید
    • سیر ۴ حبه، خرد شده
    • ۳ – ۴ عدد قارچ شیتاکه خشک شده، در آب خیس کرده تا نرم شود (حداقل ۱ ساعت)، سپس ریز خرد کنید.
    • ۱٫۵ فنجان کلم ریز خرد شده
    • ۱ فنجان هویج رنده شده
    • ۶ ساقه گشنیز، ریز خرد شده
    • نمک
    • ۱ ق غ شکر
    • ۲ تا ۳ ق غ آب به میزان لازم
    • رول یا خمیر یوفکا
    • ۱ عدد تخم مرغ زده شده
    • سس فلفل

    برای تهیه نودل شیشه‌ای- سس سویا و قارچ شیتاکه با ما در ارتباط باشید.

     

    کریسپی اسپرینگ رول

    کریسپی اسپرینگ رول با شیتاکه

    دستورالعمل:

    1. نودل های شیشه‌ای را به مدت ۱۰ دقیقه در آب با دمای اتاق خیس کنید. آبکش کنید سپس به قطعات کوتاه برش دهید.
    2. گوشت چرخ شده را با ۱ قاشق غذاخوری سس سویا مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    3. در ماهیتابه کمی روغن اضافه کنید. سیر، فلفل سیاه و فلفل سفید را اضافه کنید؛ سیر را هم بزنید تا کمی رنگی شود. گوشت را اضافه کنید و بپزید. قارچ شیتاکه، رشته فرنگی، کلم، هویج، قارچ، ساقه گشنیز، نمک، سس سویا و شکر را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا نودل ها کاملا پخته شود، اگر نودل شروع به چسبیدن کرد، کمی آب به آن اضافه کنید.
    4. از روی حرارت بردارید، مزه دار کنید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. مواد را در ظرفی بریزید و قبل از رول پیچی و بسته‌بندی بگذارید خنک شود. در حالی که مواد در حال خنک شدن است، خمیر ها را از هم جدا کنید تا هنگام بسته بندی راحت تر شود. برای پیچیدن مواد در خمیر از ¼ فنجان مایع در هر رول استفاده کنید. روغن را در یک قابلمه گرم کنید. اسپرینگ رول ها را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *