• مواد لازم برای تهیه املت قارچ انوکی (۴نفر)

    • ۱ بسته قارچ انوکی خشک (۴۰ گرم)
    • ½ فنجان پیاز نگینی تفت داده شده
    • ۱ هویج کوچک، پوست کنده و بسیار ریز خرد شده
    • ۴ عدد تخم مرغ
    • ۲ عدد فلفل سفید آسیاب شده

      املت قارچ انوکی

    دستور پخت املت انوکی

    1. ابتدا دو لیوان آب را درون قابلمه بریزید. بعد از جوش آمدن آب، قارچ انوکی را به آب جوش بیافزاید و یک دقیقه آن را هم بزنید تا قارچ نیم پز شود. پس از ۱ دقیقه قارچ ها را آب کشی نمایید.
    2. قارچ، پیاز، فلفل سفید و هویج را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را به مخلوط قارچ اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
    3. روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. حدود ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط را در روغن داغ بریزید. مثل کوکو برای هر طرف ۵۰ ثانیه صبر کنید تا به اندازه کافی سفت شود که بتوانید آن را برگردانید. با باقی مانده مخلوط فرآیند را تکرار کنید.
    4. املت قارچ انوکی آماده است. نوش جان!

    ارزش غذایی

    در هر وعده: ۱۳۱ کالری؛ پروتئین ۷٫۸ گرم؛ کربوهیدرات ۶٫۱ گرم؛ چربی ۸٫۶ گرم؛ کلسترول ۱۸۶ میلی گرم؛ سدیم ۸۱٫۹ میلی گرم

     

    منبع: www.allrecipes.com

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *