طرز تهیه رپ قارچ انوکی و بیکن (BACON-WRAPPED ENOKI):
- زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
- زمان پخت: ۱۰ دقیقه
- کل زمان: ۲۰ دقیقه
مواد اولیه برای دو نفر:
- یک بسته قارچ انوکی (برای خرید قارچ انوکی با ما در ارتباط باشید)
- سه برش بیکن
- خلال دندان
- کنجد بوداده (اختیاری)
![رپ قارچ انوکی و بیکن](https://ganoderm.ir/wp-content/uploads/2022/07/رپ-قارچ-انوکی-و-بیکن.jpg)
رپ قارچ انوکی و بیکن
دستورالعمل:
- قارچ انوکی را به مدت ۵ – ۱۰ دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا از حالت خشک به تازه تغییر پیدا کند.
- نوارهای بیکن را از وسط نصف کنید.
- یک دسته کوچک از قارچ های انوکی را انتخاب کنید و آنها را با نیمی از برش های بیکن بپیچید و با قرار دادن یک خلال دندان در وسط آن را محکم کنید.
- انوکی های بیکن پیچ را به یک تابه چدنی کوچک منتقل کنید، خلال دندان ها را با دقت بیرون بیاورید.
- روی حرارت متوسط قرار دهید، بیکن ها را در تابه سرخ کنید تا همه طرفهای بیکن ترد و قهوهای شوند. (از یک انبر کوچک برای برداشتن محتویات استفاده کرده و آن ها را بچرخانید)
- بستهبندیهای انوکی بیکن را در بشقاب بریزید و روی آن کنجد برشته شده بپاشید و سرو کنید.