• طرز تهیه رپ قارچ انوکی و بیکن (BACON-WRAPPED ENOKI):

    •  زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
    • زمان پخت: ۱۰ دقیقه
    • کل زمان: ۲۰ دقیقه

    مواد اولیه برای دو نفر:

    • یک بسته قارچ انوکی (برای خرید قارچ انوکی با ما در ارتباط باشید)
    • سه برش بیکن
    • خلال دندان
    • کنجد بوداده (اختیاری)

     

    رپ قارچ انوکی و بیکن

    رپ قارچ انوکی و بیکن

    دستورالعمل:

    1.  قارچ انوکی را به مدت ۵ – ۱۰ دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا از حالت خشک به تازه تغییر پیدا کند.
    2. نوارهای بیکن را از وسط نصف کنید.
    3. یک دسته کوچک از قارچ های انوکی را انتخاب کنید و آنها را با نیمی از برش های بیکن بپیچید و با قرار دادن یک خلال دندان در وسط آن را محکم کنید.
    4. انوکی های بیکن پیچ را به یک تابه چدنی کوچک منتقل کنید، خلال دندان ها را با دقت بیرون بیاورید.
    5. روی حرارت متوسط قرار دهید، بیکن ها را در تابه سرخ کنید تا همه طرف‌های بیکن ترد و قهوه‌ای شوند. (از یک انبر کوچک برای برداشتن محتویات استفاده کرده و آن ها را بچرخانید)
    6. بسته‌بندی‌های انوکی بیکن را در بشقاب بریزید و روی آن کنجد برشته شده بپاشید و سرو کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *