• سالاد انوکی با سس سویا: پیش غذاها در چین تنوع زیادی دارند و غالبا از اقلام ساده و خوشمزه تشکیل شده اند. اگرچه در میان غذاهای چینی غذاهای گوشتی مختلفی از جمله چاشو و سوسیس وجود دارد، اما بیشتر غذاهای سرد در این منطقه، غذاهای گیاهی یا وگان هستند. در سالادهای سبک چینی، سبزیجات را معمولا با سس سویا یا سس مبتنی بر سرکه مخلوط و با گیاهان تازه مانند سیر، زنجبیل و پیاز مخلوط می‌شوند.

    مزیت غذای سرد این است که تقریباً زمان زیادی برای آماده کردن آن نیاز نیست و حاوی مقدار زیادی سبزیجات است. این یکی از بهترین راه‌ها برای افزودن ویتامین و فیبر به وعده غذایی روزانه‌تان بدون افزودن کالری زیاد است. مهم ترین نکته اینه که فوق العاده خوشمزه هم هستن!

     

    سالاد انوکی با سس سویا

    سالاد انوکی با سس سویا

    زمان کل: ۱۵ دقیقه

    زمان پخت: ۵ دقیقه

    زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

    مواد اولیه سالاد انوکی با سس سویا (۲-۳ نفر):

    • ۳۰ گرم قارچ انوکی (برای خرید قارچ انوکی با ما در ارتباط باشید)
    • ۱ عدد خیار نواری برش داده شده
    • فلفل هالوپینو نواری برش داده شده
    • ۱ حبه سیر ریز شده
    • ۱ قاشق غذاخوری سس سویا
    • ۱ قاشق چای خوری شکر
    • نمک
    • کنجد یا مقداری روغن کنجد

    طرز تهیه:

    1. قارچ های انوکی را به یک قابلمه آب درحال جوش اضافه کنید و روی حرارت متوسط به مدت ۱ دقیقه منتظر بمانید.
    2. سپس قارچ ها را آبکش کرده و کنار بگذارید.
      بقیه سبزیجات را آماده کنید. قارچ، خیار، هالوپینو و سیر را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.
    3. سس سویا شکر، نمک و روغن کنجد را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
    4. درست قبل از سرو، سس را روی سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید. بلافاصله به عنوان پیش غذا سرو کنید.

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *