قارچها از مواد اولیه مورد علاقه بسیاری از آشپزهاست. بوی قارچ سرخ شده در روغن زیتون یا کره با سیر و سبزی تازه یکی از عطرهای پرطرفدار در اروپاست. اگر بدانید که چطور از قارچ در آشپزی استفاده کنید، با یکی از خوشمزه ترین غذاهای روی کره زمین روبهرو خواهید شد!
در ادامه با نحوه پخت ماشروم استراگانوف آشنا میشوید. قارچها ستاره این دستورالعمل روسی خوشمزه هستند!
برای درست کردن ماشروم استراگانوف میتوانید از هر قارچی که دوست دارید استفاده کنید، اما توصیه میکنیم حداقل دو نوع قارچ مختلفی را امتحان کنید که خیلی شبیه هم نیستند تا بتوانید ترکیبی از طعم و بافت را به دست آورید. (مثلا انوکی، قارچ دکمهای و شیتاکه).
این غذا به قدری خوب است که حتی میتواند هرکسی که از قارچ متنفر است را مجذوب خود کند!
مواد اولیه ماشروم استراگانف:
- ترکیبی از قارچ های دکمه ای، انوکی، شیتاکه و یا شاه صدفی (برای تهیه این قارچها با ما در ارتباط باشید)
- ۲ عدد تره فرنگی درشت
- ۶ حبه سیر خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری برگ آویشن تازه یا ۱ قاشق چای خوری آویشن خشک
- ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
- ۳۰ گرم آرد
- ۱ قاشق چای خوری پاپریکا
- سس ووسترشر
- شیر نارگیل
- ارده
- فلفل قرمز
- نصف قاشق چای خوری خردل
- ماکارونی انتخابی
- شوید تازهی خرد شده
- روغن زیتون
زمان کل: ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۵۰ دقیقه
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
دستورالعمل :
- قارچهای شیتاکه و انوکی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا عمل آبرسانی انجام شود. سپس مطابق سلیقه آنها را برش دهید.
- تره فرنگی را آماده کنید. سرهای سبز تیره را برش دهید و دور بیندازید. هر تره فرنگی را به صورت عمودی از وسط نصف کنید و سپس به صورت افقی برش دهید، اما نه خیلی نازک.
نکته: تره فرنگی بسیار کثیف است، بنابراین در این مرحله باید آنها را بشویید. تره فرنگی های خرد شده را در یک کاسه آب سرد فرو کنید، دستان خود را از داخل کاسه عبور دهید تا کثیفی آن از بین برود و سپس تره فرنگی را با دست یا قاشق بیرون بیاورید. تره های شسته شده را خشک کنید. - یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و ۱/۲ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. وقتی روغن گرم شد، نصف تره فرنگی و قارچ را اضافه کنید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا قارچ ها به خوبی قهوه ای شوند، گاهی اوقات هم بزنید اما نه خیلی مکرر.
- حرارت را کم کنید و نیمی از مقدار سیر، نصف آویشن و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. ۲-۴ دقیقه یا تا زمانی که قارچ ها قهوه ای و ترد شوند بپزید. پس از اتمام پخت، مواد را به یک بشقاب یا کاسه منتقل کنید.
- این کار را با روغن باقیمانده، قارچ، تره فرنگی، سیر، آویشن و نمک تکرار کنید.
- در یک کاسه متوسط، آب سبزیجات، سس Worcestershire را با هم مخلوط کنید و آرد را داخل آن بریزید تا زمانی که گلوله ای باقی نماند.
- آب سبزیجات را داخل تابه بریزید و با همزن بزنید تا با هم مخلوط شوند، مطمئن شوید که گلوله ای وجود ندارد. بگذارید بجوشد، سپس شیر نارگیل، ارده و ½ قاشق چایخوری نمک و پاپریکا را در آن بریزید. روی حرارت متوسط رو به کم بگذارید تا بجوشد. ۱۰ دقیقه بپزید تا سس غلیظ و خیلی خامه ای شود.
- در همین حین پاستا را بپزید. یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا را طبق دستور بسته بپزید. آبکش کنید و گرم نگه دارید.
- خردل را در سس استروگانف بریزید و هم بزنید. پاستا پخته شده داغ و شوید خرد شده (یا جعفری) را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.
- پاستا را بین بشقاب ها تقسیم کنید و روی غذا یک مشت از اولین دسته قارچ ترد و شوید اضافی (یا جعفری) را برای تزئین روی آن قرار دهید.