• وقتی صحبت در مورد خوردن جلبک دریایی را می شود، ممکن است شما را به یاد ورق هایی که برای تهیه رول سوشی استفاده می شود، بیاندازد. کمبو kombu یا همان کونبو konbu ژاپنی یکی از انواع جلبک های دریایی خوراکی است که می توانید در طبیعت پیدا کنید. در دستور العمل امروز، ما آموزش می دهیم که چطور از جلبک دریایی کونبو استفاده کنید.

    جلبک دریایی یک ماده متنوع برای استفاده در دستور العمل های غذایی است. روشهای مختلفی یرای  تهیه آنها وجود دارد: سوپ جلبک دریایی، سالاد جلبک دریایی، رول نوری، جلبک دریایی سرخ شده با سبزیجات دیگر، و غیره. در این دستور تهیه سالاد جلبک دریایی با کمبو (konbu) را آموزش خواهیم داد. این سالاد جلبک دریایی کم کالری، اشتها آور و سالم است و می توانید از آن در تمامی وعده های غذایی خود استفاده نمایید.

     آماده کردن جلبک های دریایی کونبو

    ۱۰ دقیقه جلبک را در آب گرم خیس کنید و اجازه دهید آنها آب را به خود جذب کنند و متورم شوند.
    خوب بشویید و آبکش کنید.
    به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
    یک دقیقه در آب جوش قرار دهید.
    بلافاصله در آب سرد یا آب یخ بشویید تا تردی آن حفظ شود.

    کونبو

    سالاد جلبک دریایی چینی (Kombu)

     

    ابزار لازم : یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن، صافی، قابلمه با درب، چاقو و تخته برش، فنجان و قاشق اندازه گیری
    سبک آشپزی: چینی

    زمان آماده سازی ۱۲ دقیقه
    زمان پخت ۱ دقیقه
    کل زمان ۱۳ دقیقه
    نویسنده: JoyceLight Orange Bean

    مواد لازم برای ۱ نفر :

    ۱۱ گرم جلبک دریایی کونبو خشک شده ( برای خرید کمبو اینجا کلیک کنید )
    ۱٫۲ فنجان آب
    ۶ گرم هویج کوچک خرد شده
    مقداری گشنیز خرد شده
    ۰٫۰۵ فنجان آب ادویه به یادداشت مراجعه کنید
    ۰٫۱۵ قاشق چایخوری نمک
    ۰٫۴ قاشق چای خوری روغن چیلی
    ۰٫۲ قاشق چایخوری روغن کنجد
    ۰٫۲ قاشق غذاخوری تاهینی
    ۰٫۲ قاشق چایخوری دانه کنجد بوداده

    دستورالعمل

    در یک کاسه بزرگ، جلبک دریایی Kombu  را به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس کنید تا آب را جذب و مقداری پف کند. سپس آن را آبکشی و تخلیه کنید. جلبک دریایی را به برش های نازک برش دهید.
    در حین که جلبک دریایی خیس می شود، مواد تشکیل دهنده را به جز دانه کنجد با هم مخلوط کنید.
    در قابلمه آب را بجوشانید. جلبک دریایی خرد شده را به تنهایی به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید ۱ دقیقه بجوشد. سپس جلبک دریایی  را با آب سرد در صافی بشویید و خوب آبکش کنید.  حال جلبک دریایی را در کاسه مخلوط با هویج خرد شده و گشنیز قرار دهید.
    سس را در ظرف مخلوط بریزید و به آرامی هم بزنید.

    برای تزئین دانه های کنجد را بپاشید. سالاد جلبک دریایی آماده است، به صورت سرد سرو کنید.

    برای روغن چیلی، این دستور العمل راببینید: https://lightorangebean.com/shaanxi-style-chili-oil/

    برای آب ادویه، این دستور العمل راببینید: https://lightorangebean.com/chinese-spices-broth/

    منبع : lightorangebean

    سالاد جلبک دریایی

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۳ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *