• مواد اولیه برای ۴-۵ نفر

    • ۲۰ گرم قارچ شیتاکه خشک و بدون ساقه
    • ۱ پیاز کوچک (حدود ۱۷۰ گرم)، به قطعاتی با ضخامت ۲ سانتی متر برش داده شود
    • ۱+ ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن تازه
    • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • نمک
    • ۱۰ عدد تخم مرغ بزرگ
    • ۱/۲ فنجان پنیر ریکوتا
    • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
    • چند برگ جعفری (دلخواه)

     

    آموزش-فیتاتا

    آموزش-تهیه-فیتاتا

    طرز تهیه فریتاتا قارچ شیتاکه و پنیر

    فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. قارچ‌ شیتاکه را به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا آب را به خود جذب کند. سپس آن‌ها را به صورت لایه‌ای با ضخامت نیم سانتی متر برش دهید. روغن را در یک تابه نچسب با قطر ۲۲ تا ۲۵ سانتی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا داغ شود. قارچ، پیاز و آویشن را اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه بپزید و هم بزنید تا قارچ ها و پیاز طلایی شوند. ۱/۲ قاشق چایخوری نمک را هم اضافه نمایید؛ ماهیتابه را از روی حرارت بردارید

    گام ۲

    تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ با همزن هم بزنید تا کف کند. پنیر ریکوتا، ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا مزه دار شود. مخلوط تخم مرغ را درون ماهیتابه ریخته و کمی هم بزنید تا قارچ و پیاز به طور یکنواخت در مخلوط تخم مرغ و پنیر پخش شوند. حرارت را کم کنید؛ بعد از حدود ۲ دقیقه تخم مرغ را با کاردک لاستیکی برگردانید تا روی دیگر نیز به مدت ۲ دقیقه پخته شود.

    گام ۳

    ماهیتابه را به فر منتقل کنید. تا زمانی که فریتاتا کاملا سفت شود و روی آن طلایی کم رنگ شود. (۱۰ تا ۱۲ دقیقه)

    فریتاتا آماده است. نوش جان!

    توضیحات

    • اگر کلسترول شما بالاست توصیه می کنیم که به جای ۱۰ تخم مرغ کامل  از ۱۰ سفیده تخم مرغ (بدون زرده) استفاده کنید. به این شکل که کلسترول در هر وعده به ۱۱ میلی گرم کاهش می‌یابد.
    • به جای پنیر ریکوتا میتوانید از ۱/۲ فنجان پنیر پارمزان رنده شده (حدود۶۰ گرم) استفاده نمایید. از این میزان حدود ۱/۲ تا ۱ قاشق غذاخوری پارمیزان را در انتهای گام ۳ به فریتاتا اضافه نمایید.
    • به جای پیاز میتوانید از پیازچه نیز استفاده نمایید.

     

    فیتاتا شیتاکه و پنیر

    فیتاتا شیتاکه و پنیر

    منبع: marthastewart.com/350050/shiitake-mushroom-and-cheese-frittata

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۳ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *