مواد اولیه (برای ۱ نفر):
- روغن زیتون
- ربع فنجان برنج قهوه ای
- نصف فنجان آب
- نمک
- ۳ برگ چغندر از ساقه ها جدا شده و ساقه ها خرد شده
- ۳ عدد پیاز سبز خرد شده و خلال شده
- ۲ حبه سیر خرد شده
- نصف قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
- نصف فلفل هالاپینو نازک ورقه شده
- ۱ قاشق غذاخوری سس سویا
- ۱ دسته قارچ انوکی
- کنجد
- ربع یک لیموترش
- ۱ عدد تخم مرغ
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه / زمان پخت: ۲۰ دقیقه / زمان کل: ۳۰ دقیقه
دستورالعمل:
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، یک قاشق چایخوری روغن زیتون را اضافه کنید. برنج را به همراه آب، نمک داخل آن بریزید. روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و بلافاصله حرارت را ملایم کرده و کمی درب آن را ببندید. برنج را حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود.
- یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید، روغن کنجد را گرم کنید. وقتی داغ شد، ساقه های چغندر و پیاز سبز را اضافه کنید. بپزید تا کمی نرم شود، حدود ۲ دقیقه.
- سیر خرد شده، زنجبیل رنده شده، فلفل قرمز چیلی را با هم مخلوط کنید و یک دقیقه دیگر بپزید، سس برگ های چغندر و قارچ و دانه های کنجد را بریزید. آن را خوب مخلوط کنید و یک یا دو دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نرم شوند. آب لیموترش را بریزید، حرارت را کم کنید و درب آن را ببندید.
- در یک تابه یک یا دو تخم مرغ را سرخ کنید و برنج قهوه ای سرو کنید و روی آن را با تخم مرغ سرخ شده بریزید.