• مواد اولیه (برای ۱ نفر):

    • روغن زیتون
    • ربع فنجان برنج قهوه ای
    • نصف فنجان آب
    • نمک
    • ۳ برگ چغندر از ساقه ها جدا شده و ساقه ها خرد شده
    • ۳ عدد پیاز سبز خرد شده و خلال شده
    • ۲ حبه سیر خرد شده
    • نصف قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
    • نصف فلفل هالاپینو نازک ورقه شده
    • ۱ قاشق غذاخوری سس سویا
    • ۱ دسته قارچ انوکی
    • کنجد
    • ربع یک لیموترش
    • ۱ عدد تخم مرغ

     

    زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه / زمان پخت: ۲۰ دقیقه / زمان کل: ۳۰ دقیقه

     

    ENOKI MUSHROOM STIR-FRY

    دستورالعمل:

    1. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، یک قاشق چایخوری روغن زیتون را اضافه کنید. برنج را به همراه آب، نمک داخل آن بریزید. روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و بلافاصله حرارت را ملایم کرده و کمی درب آن را ببندید. برنج را حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود.
    2. یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید، روغن کنجد را گرم کنید. وقتی داغ شد، ساقه های چغندر و پیاز سبز را اضافه کنید. بپزید تا کمی نرم شود، حدود ۲ دقیقه.
    3. سیر خرد شده، زنجبیل رنده شده، فلفل قرمز چیلی را با هم مخلوط کنید و یک دقیقه دیگر بپزید، سس برگ های چغندر و قارچ و دانه های کنجد را بریزید. آن را خوب مخلوط کنید و یک یا دو دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نرم شوند. آب لیموترش را بریزید، حرارت را کم کنید و درب آن را ببندید.
    4. در یک تابه یک یا دو تخم مرغ را سرخ کنید و برنج قهوه ای سرو کنید و روی آن را با تخم مرغ سرخ شده بریزید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *