یکی از سوالاتی که ممکن است برای بسیاری از افراد پیش بیاید این است که آیا ویروس اچپیوی از بدن خارج میشود؟ یا خیر؟ در این مقاله، به بررسی این سوال پرداخته و اطلاعات به روزی در این زمینه ارائه خواهیم داد.
ویروس اچپیوی
ویروس اچپیوی یا HPV (Human Papillomavirus) از جمله ویروسهای شایع در انسان هاست. HPV معمولاً از طریق تماس مستقیم پوست و مخاط به بدن انتقال مییابد. این ویروس به عنوان عامل اصلی برای برخی از بیماریها مانند زگیل و سرطانهای مختلف، به ویژه سرطان گردن رحم، شناخته میشود. بیشتر افراد در طول عمر خود حداقل یک بار به این ویروس مبتلا میشوند. لازم است بدانید که اغلب افراد ناقل این ویروس هستند بدون اینکه علائمی مثل زگیل داشته باشند.
آیا ویروس اچ پی وی از بدن خارج میشود؟
بله معمولاً سیستم ایمنی بدن در عرض دو سال از شر آن خلاص می شود. این در مورد هر دو نوع HPV سرطان زا (پرخطر) و غیر انکوژن (کم خطر) صدق می کند. تخمین زده میشود که در ۹۰ درصد موارد، سیستم ایمنی بدن به تنهایی عفونت را ظرف دو سال از بین میبرد. برای تسریع درمان و افزایش شانس درمان میتوانید از ضد ویروسهای طبیعی و قدرتمند مثل قارچ شیتاکه، گانودرما، ترکی تیل، میوهها و سبزیجات، زنجبیل و عسل استفاده نمایید. همچنین می توانید با ترک سیگار- الکل، کاهش استرس و تغییر رژیم غذایی، سیستم ایمنی خود را برای مبارزه با HPV تقویت کنید.
ممکنه HPV باعث سرطان شود؟
هنگامی که سیستم ایمنی بدن ضعیف باشد و نتواند از شر عفونت HPV خلاص شود، ویروس می تواند به مرور زمان باقی بماند و سلول های طبیعی را به سلول های غیر طبیعی و سپس سرطان تبدیل کند. حدود ۱۰ درصد از زنان مبتلا به عفونت HPV در دهانه رحم خود به عفونت های طولانی مدت HPV مبتلا می شوند که آنها را در معرض خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم قرار می دهد.
به طور مشابه، هنگامی که HPV پرخطر باقی می ماند و سلول های فرج، واژن، آلت تناسلی یا مقعد را آلوده می کند، می تواند باعث تغییرات سلولی به نام پیش سرطان شود. اگر به موقع پیدا و حذف نشوند، ممکن است در نهایت به سرطان تبدیل شوند. این سرطان ها بسیار کمتر از سرطان دهانه رحم شایع هستند. در مورد اینکه چه تعداد از افراد مبتلا به HPV به سرطان مبتلا می شوند، اطلاعات بسیار کمی وجود دارد. در هر صورت اگر مبتلا به اچ پی وی هستید پیشنهاد میکنیم سریع تر برای تقویت سیستم ایمنی اقدام نمایید.
بییشتر بدانید: درمان زگیل تناسلی با گانودرما و شیتاکه
منبع:
Centers for Disease Control and Prevention (CDC)