• اسکرامبلد اگ با قارچ انوکی – Scrambled Eggs with Enoki

    سدیم: نیم گرم

    کالری: ۲۲۵ کیلوکالری

    زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

    مواد لازم برای ۲ نفر:

    • تخم مرغ ۴ عدد
    • قارچ انوکی ۱۰۰ گرم
    • پیازچه (خرد شده) ۴ ساقه
    • سس سویا ۲ قاشق چایخوری
    • روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری
    • شکر
    • فلفل

    دستورالعمل:

    1. قارچ های انوکی خشک را به طول ۳ سانتی متر برش دهید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب گرم قرار دهید.
    2. ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد را در ماهیتابه داغ کنید و قارچ ها را تفت دهید. ۱/۲ قاشق چایخوری سس سویا را به آن اضافه کنید و تفت دهید
    3. تخم مرغ ها را در یک کاسه بزنید، باقیمانده سس سویا را به آن اضافه کنید، سپس همه را با هم مخلوط کنید.
    4. روغن کنجد باقیمانده را در آن بریزید و بپزید تا نرم شود و پیازچه را اضافه کنید، سریع همه را با هم مخلوط کنید سپس سرو کنید.

     

    بیشتر بخوانید: آشپزی با قارچ انوکی

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *