اسکرامبلد اگ با قارچ انوکی – Scrambled Eggs with Enoki
سدیم: نیم گرم
کالری: ۲۲۵ کیلوکالری
زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای ۲ نفر:
- تخم مرغ ۴ عدد
- قارچ انوکی ۱۰۰ گرم
- پیازچه (خرد شده) ۴ ساقه
- سس سویا ۲ قاشق چایخوری
- روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری
- شکر
- فلفل
دستورالعمل:
- قارچ های انوکی خشک را به طول ۳ سانتی متر برش دهید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب گرم قرار دهید.
- ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد را در ماهیتابه داغ کنید و قارچ ها را تفت دهید. ۱/۲ قاشق چایخوری سس سویا را به آن اضافه کنید و تفت دهید
- تخم مرغ ها را در یک کاسه بزنید، باقیمانده سس سویا را به آن اضافه کنید، سپس همه را با هم مخلوط کنید.
- روغن کنجد باقیمانده را در آن بریزید و بپزید تا نرم شود و پیازچه را اضافه کنید، سریع همه را با هم مخلوط کنید سپس سرو کنید.
بیشتر بخوانید: آشپزی با قارچ انوکی