سوپ مرغ و زنجبیل با قارچ شیتاکه: این سوپ چینی بسیار سبک است و فقط از پختن مواد به مدت کمتر از نیم ساعت بدست میاد. این سوپ ترکیبی از زنجبیل، مرغ، قارچ شیتاکه خشک، سس سویا و کمی نمک و شکر است و به شدت توصیه می کنیم این سوپ را امتحان کنید.
زمان کل
۴۵ دقیقه
زمان پخت
۲۵ دقیقه
زمان آماده سازی
۲۰ دقیقه
مواد اولیه سوپ مرغ و زنجبیل با قارچ شیتاکه (۳-۴ نفر):
- ۳۰ گرم شیتاکه خشک شده (در این دستور قارچ خشک شده به تازه ترجیح داده شده چراکه عطر بیشتری به سوپ میدهد)
- ۳ فنجان آب جوش
- ۴۵۰ گرم ران مرغ، ترجیحاً استخوانی، به تکه های بریده شده
- ۱ قطعه ۳ سانتی زنجبیل تازه، پوست کنده و بسیار نازک برش داده شده
- ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
- ۲ قاشق چایخوری شکر
- نمک
- نشاسته ذرت ۱ قاشق چایخوری
ارزش غذایی (در هر وعده)
- ۴۰۱ کالری
- ۲۴ گرم چربی
- ۹ گرم کربوهیدرات
- ۴۱ گرم پروتئین
دستور پخت:
- قارچ های خشک شیتاکه را به مدت ۲۰ دقیقه در آب داغ خیس کنید. از یک کاسه یا یک قابلمه کوچکتر برای نگهداری قارچها در آب استفاده کنید.
- در حالی که قارچ ها خیس می شوند، سویا، شکر، نمک و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. مطمئن شوید که توده های نشاسته ذرت وجود ندارد. مرغ و زنجبیل را به کاسه اضافه کنید و کنار بگذارید.
- وقتی قارچ ها نرم شدند، آنها را از آب خارج کرده و نازک برش دهید. قارچها را به کاسه مرغ اضافه کنید. آب قارچ را از الک ریز عبور داده و در ظرف دیگری بریزید.
- مخلوط مرغ و قارچ و آب قارچ را در یک قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید در قابلمه را ببندید و به آرامی به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.