دستور تهیه سوپ نودل با شیتاکه و واکامه – زمان آماده سازی (۵۵′)
مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۲ قاشق چایخوری چای ماچا
- ۱ قاشق غذاخوری میسو سفید
- ۴۰۰ گرم نودل
- جلبک دریایی واکامه ۱۰ گرم
- ۱۵ الی ۲۰ گرم شیتاکه خشک
- ۳۰۰ گرم هویج
- سرکه سیب
- روغن کنجد
- نمک دریا
طرز تهیه سوپ نودل با شیتاکه و واکامه
- از شب قبل، شیتاکه را در یک ظرف آب و داخل یخچال قرار دهید تا خوب خیس بخورد.
- اجازه دهید جلبک دریایی به مدت ۱۰ دقیقه در کمی آب گرم خیس بخورد.
- یک قابلمه را با مقداری روغن کنجد روی آتش بگذارید.
- وقتی داغ شد هویج نگینی خرد شده و شیتاکه خرد شده را اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید، آب را اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد.
- چای ماچا را در ظرفی بریزید و کمی آبغوره داغ به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب حل شود.
- میسو (خمیر سویا) را به چای ماچا اضافه کنید. آن را رقیق کرده و آن را به آب همراه هویج و قارچ اضافه کنید.
- در قابلمه ای جداگانه رشته ها را روی حرارت ملایم با آب جوش فراوان و کمی نمک بپزید. بعد از دو سه دقیقه، آنها را در آبکش ریخته و زیر آب سرد می گذاریم.
- هنگام سرو نودل ها را در کاسه های جداگانه بچینید و آن را با آب میسو داغ همراه با سبزیجات بپوشانید.
- در نهایت جلبک دریایی را آبکش کرده و کمی خرد کنید و با چند قطره سرکه مزه دار کنید و روی رشته های نودل قرار دهید.
برای سفارش واکامه – ماچا – میسو و قارچ شیتاکه با ما در ارتباط باشید.
منبع: cuerpomente.com