• انوکی یا انوکیتاکه یکی از محبوب‌ترین قارچ‌هایی است که در بسیاری از غذاهای آسیای شرقی (ژاپنی، کره‌ای و چینی) استفاده می‌شود. انوکی دارای ساقه های بلند و نازک با کلاهک های کوچک است و رنگ سفید و بافتی ترد دارد. قارچ انوکی معمولاً به فرمت تازه یا خشک عرضه می‌شود و ماندگاری طولانی دارند. بهترین حالت استفاده از این قارچ بصورت بخارپز است. برای طعم بهتر میتوان از یک سس خوشمزه استفاده کرد. در ادامه طرز تهیه قارچ انوکی با سس سیر و پیازچه را آموزش داده‌ایم.

    مواد اولیه قارچ انوکی با سس سیر و پیازچه

    • قارچ انوکی خشک (۴۰ گرم) یا ۴۰۰ گرم قارچ تازه
    • ۲ قاشق غذاخوری روغن
    • سیر ۲ حبه (ریز شده)
    • ۳ قاشق غذاخوری سس سویا
    • ½ قاشق چایخوری شکر
    • ۱ پیازچه (ریز خرد شده)

    طرز تهیه

    1. قارچ های انوکی را ابتدا آبکش کنید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا خوب آب را به خود جذب کند و بافتی شبیه قارچ تازه پیدا کند.
    2. یک قابلمه را با آب جوش آماده کنید و قارچ های انوکی را حدود ۱ دقیقه بپزید.
    3. آب آن را خالی کرده و قارچ ها را در بشقاب سرو بریزید.
    4. در یک قابلمه کوچک، روغن را روی حرارت متوسط داغ کنید. سیر را اضافه کنید و حدود ۱۰ ثانیه تفت دهید (نیازی به سرخ کردن سیر نیست).
    5. حالا سس سویا ، شکر و پیازچه را اضافه کنید.
    6. هر زمانی که روی سس حباب تشکیل شد حرارت را خاموش کنید. دقت کنید که سیر و پیاز را زیاد سرخ نکنید چراکه طعم تازه و شیرین آن مناسب سس است! سس را به آرامی روی قارچ های انوکی بریزید و سرو کنید.

     

    آب کشی قارچ انوکی

    آب کشی قارچ انوکی

     

    پخت قارچ انوکی

    پخت قارچ انوکی

     

    تفت دادن سیر

     

     

    تفت دادن سیر پیازچه داخل سس سویا

    تفت دادن سیر پیازچه داخل سس سویا

     

     

    اضافه کردن سس به انوکی

    اضافه کردن سس به انوکی

     

     

    قارچ انوکی با سس سیر و پیازچه

    قارچ انوکی با سس سیر و پیازچه

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    بعد از ضبط صدا باید ابتدا آن را تایید نمایید و سپس بر روی گزینه ثبت کلیک نمایید.