چای ریشی: یک نوشیدنی حیات بخش برای محل کار
در میان ما ایرانیها چای یکی از پرطرفدارترین نوشیدنیهاست که همه ی ما معجزه آن را در رفع خستگی دیدهایم اما با توجه به حجم کار، استرس و فشار عصبی بالایی که با زندگی ما پیوند خورده، آیا نوشیدن یک فنجان چای به تنهایی کافی است؟ بله دمنوشی مناسب برای محل کار است که بتواند انرژی ما و همکارانمان را در طول روز حفظ، استرس ما را التیام و هنگام خستگی بتواند جانی دوباره ببخشد! بله چه ترکیبی بهتر از چای و قارچ ریشی؟
در کنار کلیه خواص قارچ گانودرماُ،گانودرما (قارچ ریشی) به عنوان یک گیاه آداپتوژن قوی نیز شناخته می شود که :
- به حفظ استقامت و انرژی کمک می کند.
- به تمرکز ذهنی و تفکر کمک می کند.
- پاسخی متعادل به استرس جسمی یا عاطفی است
- از سیستم ایمنی بدن پشتیبانی کرده و سیستم غدد درون ریز را متعادل می کند.
در واقع قارچ ریشی به عنوان یک آداپتوژن یا مادهی انطباقپذیر، میتواند با تنظیم و کاهش مقدار بیش از حد کورتیزول و آدرنالین، به واکنش استرسی کمک کند. به علاوه، آداپتوژنها با تنظیم تولید هورمونهایی مانند کورتیزول، میتواند استرس را کاهش دهد و به عملکرد سالم محور هیپوتالاموس-هیپوفیز-آدرنال ( HPA ) کمک کند. بنابر این از این ترکیب فوق العاده نباید غافل شد.
دستور تهیه چای ریشی ( Reishi Mushroom Chai )
- ۲ گرم پودر قارچ گانودرما برای هر نفر ( خرید پودر قارچ گانودرما )
- ۸ فنجان آب
- چای کلاسیک ارگانیک
- ابتدا پودر قارچ ریشی (گانودرما) را در ۴ فنجان آب به جوش آورید، حرارت را کم کنید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت با همان حرارت کم صیر کنید تا عمل عصاره گیری انجام شود (هر چه مدت زمان طولانی تر باشد بهتر است). می توانید این کار را یک روز قبل انجام دهید یا درست قبل از درست کردن چای.
- قارچ ها را از مایع جدا کنید.
- ۱ قاشق غذاخوری چای را درون مایع قارچ جوشانده شده قرار دهید.
- ۱ تا ۳ فنجان آب جوش را اضافه کرده و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند.
- تفاله را دور بریزید. چای آماده است از چای گانودرما لذت ببرید.
بنابر سلیقه خود میتوانید از شیرین کننده های طبیعی مثل عسل و شیره انگور استفاده کنید.