• گانودرما به خاطر طعم تلخ که ناشی از تری ترپن های آن است، در غذا‌ها استفاده نمی شود. (تری ترپن های موجود در گانودرما به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و ضد حساسیت، ضد التهاب و ضد تومور است)
    به همین دلیل قارچ گانودرما بیشتر به همراه چای، قهوه و یا دمنوش‌های گیاهی مصرف می شود. تجربه نوشیدن یک فنجان چای گانودرما، به دلیل طعم تلخ و خاص گانودرما برای طرفداران طعم های کلاسیک تجربه ای عالی خواهد بود. لازم به ذکر است که برای تهیه چای گانودرما بهتر است از گانودرما قرمز استفاده کنید، چون این گونه نسبت به گونه قهوه ای گانودرما دارای سطح بالاتری از مواد مؤثر و فعال مثل بتاگلوکان، پلی ساکارید‌های محلول در آب است که همگی آن‌ها دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند.

    در مقالات قبل طرز تهیه دمنوش قارچ گانودرما در فلاسک آموزش داده شد و در این مقاله قصد داریم به روش دیگر مصرف گانودرما یعنی چای گانودرما (جوشانده گانودرما) بپردازیم.

    تاریخ به روزرسانی این مقاله: خرداد ماه ۱۴۰۱ / برای خرید گانودرما اصل با ما در ارتباط باشید

    ارزش غذایی و دارویی چای گانودرما

    گانودرما حاوی حدود ۴۰۰ ماده مغذی است که به شکل شگفت انگیزی موجب تقویت سلامت جسم و روان می شود. از جمله این مواد مغذی میتوان به:

    • آنتی اکسیدان ها، پلی ساکارید ها، کلسیم، آدنوزین (Adenocard)، پروتئین
    • آلکالوئیدها (alkaloid) ، پتاسیم (Potassium) ، فسفر، استرول های گیاهی
    • ویتامین های A، C، E، D ،  ویتامین های گروه B
    • بتا گلوکان و تری ترپن ها

    و اما طرز تهیه چای گانودرما.

    طرز تهیه چای قارچ گانودرما

    1

     یک قابلمه روی اجاق گاز قرارداده و به مقدار کافی به آن آب اضافه کنید

    طرز تهیه چای گانودرما

    2

    به ازای هر نفر ۱ الی ۲ گرم از پودر گانودرما به آب اضافه کرده و آب را ۵ – ۱۰ دقیقه جوشانده، سپس حرارت اجاق گاز را کاهش دهید.
    گانودرما قرمز آسیاب شده

    3

    مخلوط آب و گانودرما را برای مدت یک الی سه ساعت حرارت دهید. (هرچه مدت طولانی تری مخلوط روی حرارت باشد ، چای اثر بخش تر خواهد بود)

    چای گانودرما

    4

    چای گانودرما را از صافی عبور دهید. بسته به میلتان کمی آن را با عسل، شیره انگور و یا شیره خرما مخلوط و شیرین کنید تا از طعم تلخ چای گانودرما بکاهد و طعمی شبیه قهوه ی تلخ و شیرین داشته باشد.

    توصیه اکید می شود که :

    • گانودرما را تنها از مراکز معتبر خریداری نمایید. اخیرا دیده شده محصولاتی در عطاری ها به نام گانودرما عرضه می شود که نه تنها خاصیتی برای شما ندارند بلکه آلوده به عوامل بیماری زا از جمله کپک هستند.
    • در مصرف چای گانودرما زیاده روی نکنید. استاندارد مقدار مصرف گانودرما را رعایت کنید. اگر از محصول گانودرما ما استفاده می کنید، مقدار مصرف را به ۲ گرم در روز محدود نمایید.
    • هرگز دز بالایی از گانودرما را شروع به مصرف نکنید، از نیم گرم در هر وعده شروع کرده و میزان مصرف روزانه خود را کم کم افزایش دهید.
    • میتوانید میزان مصرف دمنوش خود را به سه وعده در روز تقسیم کنید.
    •  کسانی که دیابت یا افت فشارخون دارند، چای گانودرما را باید به دو یا سه وعده قسمت کنند و با فاصله زمانی حداقل ۴ ساعت میل نمایند.
    •  برای اثرگذاری بیشتر بهتر است چای گانودرما را با معده خالی میل کنید. ساعت های ابتدایی شب (ساعت ۱۸ الی ۲۰) زمان مناسبی برای میل کردن این قارچ قدرتمند است.
    • با توجه به طبع سرد قارچ توصیه می شود آن را مطابق سلیقه با گرمی هایی مثل هل، دارچین، زنجبیل، شیرین بیان و شیره انگور میل بفرمایید.
    • افزودن چند قطره آب لیموی تازه به چای گانودرما، جذب ترکیبات ارزشمند این قارچ را افزایش می دهد.
    • اگر از داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین استفاده می کنید، باردار هستید یا در دوران شیردهی قرار دارید. حتما درباره نحوه مصرف گانودرما با پزشک متخصص مشورت کنید.

     

    خرید قارچ گانودرما لوسیدوم (درجه ۱)

    170,000 تومان
     
    • 60 گرم از مرغوب ترین گانودرمای قرمز معروف به LUCIDUM 
    • پرورشی و در شرایط کاملا ارگانیک
    • تولید ایران - بدون افزودنی 
    • ارسال سریع به سراسر ایران
     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۸ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    بعد از ضبط صدا باید ابتدا آن را تایید نمایید و سپس بر روی گزینه ثبت کلیک نمایید.