گانودرما به خاطر طعم تلخ که ناشی از تری ترپن های آن است ( به بهبود عملکرد دستگاه پوارش کمک کرده و ضد حساسیت ، ضد التهاب و ضد تومور اس ) .چندان در غذاهای مختلف استفاده نمی شود، اما میتواند به همراه چای، قهوه و یا دمنوشهای گیاهی مصرف شوند. برای تهیه چای گانودرما بهتر است از گانودرما قرمز استفاده کنید، چون این گونه نسبت به گونه قهوه ای دارای سطح بالاتری از مواد مؤثر و فعال مثل بتاگلوکان، پلی ساکاریدهای محلول در آب هستند که همگی آنها دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند .
ارزش غذایی و دارویی چای گانودرما
چای گانودرما حاوی حدود ۴۰۰ ماده مغذی است که به شکل شگفت انگیزی موجب تقویت سلامت جسم و روان می شود. از جمله ای مواد مغذی میتوان به :
- آنتی اکسیدان ها ، پلی ساکارید ها ، کلسیم ، آدنوزین ( Adenocard ) ، پروتئین
- آلکالوئیدها ( alkaloid ) ، پتاسیم ( Potassium ) ، فسفر، استرول های گیاهی
- ویتامین های A، C، E، D ، ویتامین های گروه B
- بتا گلوکان ، تری ترپن ها
در ادامه به نحوه تهیه چای میپردازیم
طرز تهیه چای قارچ گانودرما
یک قابلمه روی اجاق گاز قرارداده و به مقدار کافی به آن آب اضافه کنید


مخلوط آب و گانودرما را برای مدت یک الی سه ساعت حرارت دهید . (هرچه مدت طولانی تری مخلوط روی حرارت باشد ، چای اثر بخش تر خواهد بود)

[wp-review id=”2310″]