• گانودرما به خاطر طعم تلخ که ناشی از تری ترپن های آن است  ( به بهبود عملکرد دستگاه پوارش کمک کرده و ضد حساسیت ، ضد التهاب و ضد تومور اس ) .چندان در غذا‌های مختلف استفاده نمی شود، اما می‌تواند به همراه چای، قهوه و یا دمنوش‌های گیاهی مصرف شوند. برای تهیه چای گانودرما بهتر است از گانودرما قرمز استفاده کنید، چون این گونه نسبت به گونه  قهوه ای دارای سطح بالاتری از مواد  مؤثر و فعال  مثل بتاگلوکان، پلی ساکارید‌های محلول در آب هستند که همگی آن‌ها دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند .

    ارزش غذایی و دارویی چای گانودرما

    چای گانودرما حاوی حدود ۴۰۰ ماده مغذی است که به شکل شگفت انگیزی موجب تقویت سلامت جسم و روان می شود. از جمله ای مواد مغذی میتوان به :

    • آنتی اکسیدان ها  ، پلی ساکارید ها ،  کلسیم  ، آدنوزین ( Adenocard )  ، پروتئین
    • آلکالوئیدها ( alkaloid ) ، پتاسیم ( Potassium ) ، فسفر، استرول های گیاهی
    • ویتامین های A، C، E، D ،  ویتامین های گروه B
    • بتا گلوکان ، تری ترپن ها

    در ادامه به نحوه تهیه چای  میپردازیم

    طرز تهیه چای قارچ گانودرما

    1

     یک قابلمه روی اجاق گاز قرارداده و به مقدار کافی به آن آب اضافه کنید

    طرز تهیه چای گانودرما

    2

    به ازای هر نفر  ۱- ۲ گرم از پودر گانودرما به آب اضافه کرده و   آب را ۵ – ۱۰ دقیقه جوشانده، سپس حرارت اجاق گاز را کاهش دهید.
    گانودرما قرمز آسیاب شده

    3

    مخلوط آب و گانودرما را برای مدت یک الی سه ساعت حرارت دهید . (هرچه مدت طولانی تری مخلوط روی حرارت باشد ، چای اثر بخش تر خواهد بود)

    چای گانودرما

    4

    چای گانودرما را از صافی عبور دهید . بسته به میلتان ، کمی آن را با عسل، شیره انگور و یا شیره خرما مخلوط و شیرین کنید تا از طعم تلخ چای گانودرما بکاهد و طعمی شبیه قهوه ی تلخ و شیرین داشته باشد.

    توصیه اکید میشود که :

    • گانودرما را تنها از مراکز معتبر خریداری نمایید. اخیرا دیده شده محصولاتی در عطاری ها به نام گانودرما عرضه می شود که نه تنها خاصیتی برای شما ندارند بلکه آلوده به عوامل بیماری زا از جمله کپک هستند.
    • در مصرف چای گانودرما زیاده روی نکنید. استاندارد مقدار مصرف گانودرما را رعایت کنید. اگر از محصول گانودرما ما استفاده می کنید مقدار مصرف را به ۲ گرم در روز محدود نمایید.
    • هرگز دز بالایی از گانودرما را شروع به مصرف نکنید , از نیم گرم در هر وعده شروع کرده. و میزان مصرف روزانه خود را کم کم افزایش دهید.
    • میتوانید میزان مصرف دمنوش در طول روز به سه وعده تقسیم کنید.
    •  کسانی که بیماری قندی یا افت فشارخون دارند. چای گانودرما را باید به دو یا سه وعده قسمت کنند . و با فاصله زمانی حداقل ۴ ساعت میل نمایند.
    •  برای اثرگذاری بیشتر  بهتر است چای گانودرما را با معده خالی میل کنید. ساعت های ابتدایی شب زمان مناسبی برای میل کردن این قارچ قدرتمند است.
    • با توجه به طبع سرد قارچ توصیه می شود آن را مطابق سلیقه با گرمی هایی مثل هل، دارچین، زنجبیل، شیرین بیان، شیره انگور  و..  میل بفرمایید.
    • اگر از داروهای  رقیق کننده خون مانند وارفارین استفاده می کنید، باردار هستید یا در دوران شیردهی قرار دارید. حتما درباره نحوه مصرف گانودرما با پزشک متخصص مشورت کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۷ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    بعد از ضبط صدا باید ابتدا آن را تایید نمایید و سپس بر روی گزینه ثبت کلیک نمایید.