گانودرما به خاطر طعم تلخ که ناشی از تری ترپن های آن است، در غذاها استفاده نمی شود. (تری ترپن های موجود در گانودرما به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و ضد حساسیت، ضد التهاب و ضد تومور است)
به همین دلیل قارچ گانودرما بیشتر به همراه چای، قهوه و یا دمنوشهای گیاهی مصرف می شود. تجربه نوشیدن یک فنجان چای گانودرما، به دلیل طعم تلخ و خاص گانودرما برای طرفداران طعم های کلاسیک تجربه ای عالی خواهد بود. لازم به ذکر است که برای تهیه چای گانودرما بهتر است از گانودرما قرمز استفاده کنید، چون این گونه نسبت به گونه قهوه ای گانودرما دارای سطح بالاتری از مواد مؤثر و فعال مثل بتاگلوکان، پلی ساکاریدهای محلول در آب است که همگی آنها دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند.
در مقالات قبل طرز تهیه دمنوش قارچ گانودرما در فلاسک آموزش داده شد و در این مقاله قصد داریم به روش دیگر مصرف گانودرما یعنی چای گانودرما (جوشانده گانودرما) بپردازیم.
تاریخ به روزرسانی این مقاله: تيرماه ۱۴۰۲ / برای خرید گانودرما اصل با ما در ارتباط باشید
ارزش غذایی و دارویی چای گانودرما
گانودرما حاوی حدود ۴۰۰ ماده مغذی است که به شکل شگفت انگیزی موجب تقویت سلامت جسم و روان می شود. از جمله این مواد مغذی میتوان به:
- آنتی اکسیدان ها، پلی ساکارید ها، کلسیم، آدنوزین (Adenocard)، پروتئین
- آلکالوئیدها (alkaloid) ، پتاسیم (Potassium) ، فسفر، استرول های گیاهی
- ویتامین های A، C، E، D ، ویتامین های گروه B
- بتا گلوکان و تری ترپن ها
و اما طرز تهیه چای گانودرما.
طرز تهیه چای قارچ گانودرما
یک قابلمه روی اجاق گاز قرارداده و به مقدار کافی به آن آب اضافه کنید
مخلوط آب و گانودرما را برای مدت یک الی سه ساعت حرارت دهید. (هرچه مدت طولانی تری مخلوط روی حرارت باشد ، چای اثر بخش تر خواهد بود)