• مواد اولیه:

    • ۳۰۰ گرم قارچ شیتاکه هیدراته شده (معادل ۳۰ گرم قارچ خشک)
    • روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری
    • ۲ تا ۳ حبه سیر خرد شده
    • نمک و فلفل
    شیتاکه سرخ شده با سیر

    شیتاکه سرخ شده با سیر

    دستورالعمل تهیه شیتاکه سوخاری با سیر:

    • ابتدا قارچ شیتاکه را به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا قارچ به خوبی هیدراته شود.
    • قارچ شیتاکه را به لایه هایی با ضخامت یک سانتی متر برش دهید.
    • فر را با دمای ۳۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
    • روی یک ورقه پخت با فویل، قارچ ها را با روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید. این کار را درست قبل از گذاشتن آنها در فر انجام دهید وگرنه روغن فقط به قارچ جذب می شود.
    • به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید در فر بماند.
    • سیر را اضافه کنید و قارچ ها را هم بزنید.
    • ۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید

    نکات

    • میتوانید ران مرغ را به همین سبک با این قارچ ها درست کنید.
    • اگر مقداری بیشتر در فر بمانند بافتی مانند چیپس پیدا می‌کنند.

     

     

     مشاهده سایر دستورالعمل‌ها: آشپزی به قارچ شیتاکه

    میانگین امتیازات ۳ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *