مواد اولیه:
- ۳۰۰ گرم قارچ شیتاکه هیدراته شده (معادل ۳۰ گرم قارچ خشک)
- روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری
- ۲ تا ۳ حبه سیر خرد شده
- نمک و فلفل
دستورالعمل تهیه شیتاکه سوخاری با سیر:
- ابتدا قارچ شیتاکه را به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا قارچ به خوبی هیدراته شود.
- قارچ شیتاکه را به لایه هایی با ضخامت یک سانتی متر برش دهید.
- فر را با دمای ۳۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- روی یک ورقه پخت با فویل، قارچ ها را با روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید. این کار را درست قبل از گذاشتن آنها در فر انجام دهید وگرنه روغن فقط به قارچ جذب می شود.
- به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید در فر بماند.
- سیر را اضافه کنید و قارچ ها را هم بزنید.
- ۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید
نکات
- میتوانید ران مرغ را به همین سبک با این قارچ ها درست کنید.
- اگر مقداری بیشتر در فر بمانند بافتی مانند چیپس پیدا میکنند.
مشاهده سایر دستورالعملها: آشپزی به قارچ شیتاکه